Novca u budžetu imamo, dobrobit građana na prvom mestu

Izvor: B92, 31.Maj.2020, 13:14

"Novca u budžetu imamo, dobrobit građana na prvom mestu"

Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da novca u budžetu ima i da se raduje trenutku kada će sav novac biti isplaćen.

"Novca u budžetu imamo i radujem se tom trenutku kada ćemo isplatiti sav novac i pokazati da država stoji iza svojih obećanja", naveo je Mali na Instagram profilu.

Mali je poručio da je dobrobit građana Srbije na prvom mestu.

"Dobrobit građana Srbije nam je na prvom mestu i ponosan sam na to što nas je odgovorna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekonomija dovela do toga da možemo da im pomognemo", rekao je Mali.

Na Instagram profilu Ministarstva finansija navodi se su mere koje su donete isključivo ekonomske, i da su te mere sprovele SAD i Singapur i sve najrazvijenije zemlje sveta.

"Novac uplaćen kao pomoć građanima biće potrošen u Srbiji i tako će ući u tokove, a istovremeno će pomoći da se pokrenu proizvodnja i privreda", navodi se.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.