Nova pošta i prvi paketomat na železničkoj stanici u Novom Sadu

Izvor: Beta, 15.Mar.2022, 05:36

Nova pošta i prvi paketomat na železničkoj stanici u Novom Sadu

Pošta Srbije objavila je danas da je, u okviru renovirane železničke stanice u Novom Sadu, počela s radom nova filijala pošte 21110 Novi Sad, a i instaliran je i prvi paketomat čime je počela testna faza ove nove usluge.Pošta se nalazi u holu železničke stanice, na adresi Jaše Tomića broj 4 i smeštena je na postojećim šalterima broj 7 i broj 8, a otvaranju su prisustvovali v.d. direktora Pošta Srbije Zoran Djordjević i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, navedeno je u saopštenju.Precizirano je da će pošta pružati usluge prijema pošiljaka, kao i usluge uplata i isplata, a za korisnike je otvorena radnim danom od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 14 časova.Kako je istaknuto, instaliranjem prvog paketomata na železničkoj stanici u Novom Sadu danas je počela i testna faza nove usluge Pošte Srbije.Paketomati Pošte Srbije biće postavljeni širom zemlje i omogućiće korisnicima da putem mobilnog telefona upravljaju isporukom svojih pošiljaka i podižu ih na lokacijama i u vreme koje njima odgovara.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nova pošta i prvi paketomat u holu železničke stanice u Novom Sadu

Izvor: NoviSad.com, 15.Mar.2022

Novi Sad – U okviru renovirane železničke stanice u Novom Sadu, počela je s radom nova pošta 21110 Novi Sad i instaliran je prvi paketomat Pošte Srbije čime je počela testna faza ove nove usluge..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.