No sleep za konkurenciju! Koka Kola lansira bombu, energetsku

Izvor: B92, 10.Nov.2018, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

No sleep za konkurenciju! Koka Kola lansira bombu, energetsku

Kompanija Koka Kola lansirala je dva energetska proizvoda i sprema se da ih prodaje pod svojim brendom.

Taj proizvođač planira da pokrene svoj brend energetskih pića, i tako se vrate u brzo rastući sekotr u kojoj je i njihov partner Monster.

Plan je procurio kada su se oglasili direktori Monstera koji su otkrili da je Koka Kola podnela zahtev za rešavanje spora kako bi izbegla razmirice oko toga da li bi najaveljeni proizvod Coca Cola Energy zapravo prekršio sporazum >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji dve kompanije imaju od 2015. godine.

Sporazumom je predviđeno da Koka Kola prodaje njihove proizvode ali da istovremeno ne sme da prodaje konkurentska energetska pića (koja nisu specifično Koka Kolina).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.