Ništa bez Brensona - injekcija u Maskovo čedo

Izvor: B92, 12.Okt.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa bez Brensona - injekcija u Maskovo čedo

Kompanija Hiperlup Uan sa sedištem u Los Anđelesu saopštila je da je Virdžin Grupa, Ričarda Brensona, investirala u formiranje strateškog partnerstva.

Brenson je postao član uprave Hiperlup Uana, a kompanija će narednih meseci promeniti korporativni brend i zvaće se Virdžin Hiperlup Uan, navodi se u saopštenju.

Iznos investicije nije otkriven.

Hiperlup Uan, koncept koji je osmislio i razradio vlasnik kompanije "Tesla" Ilon Mask, razvija futuristički sistem transporta prevoznim sredstvima velike brzine.

Virdžin Grupa nije odmah odgovorila na zahtev Rojtersa za komentar.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Virdžin Grupa postaje strateški partner Hiperlup Uana

Izvor: Blic, 13.Okt.2017, 00:45

Kompanija Hiperlup Uan (Hiperloop One) sa sedištem u Los Anđelesu saopštila je juče da je Virdžin Grupa, milijardera Ričarda Brensona, investirala u formiranje strateškog partnerstva s tom američkom firmom...Brenson je postao član uprave Hiperlup Uana, a kompanija će narednih meseci promeniti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.