Za noć: Šta sve Kinezi urade za 9h VIDEO

Izvor: B92, 23.Jan.2018, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za noć: Šta sve Kinezi urade za 9h VIDEO

Kineski radnici demonstrirali su još jednom svoju neverovatnu efikasnost.

Oko 1.500 njih su za samo devet sati postavili koloseke na novoj železničkoj stanici u provinicji Fudžian, na jugu Kine.

Sedam vozova i 23 bagera bilo je dovoljno da se izvede taj ogroman posao.

Video snimak pokazuje kako radnici povezuju tri glavne pruge – Ganlong, Ganruilong i Zhanglong.

Radnici su takođe instalirali saobraćajnu signalizaciju i opremu za praćenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saobraćaja. Radovi na stanici Nanlong u gradu Longyan počeli su 19. januara a završeni sledećeg dana.

Projekat je završen u ekspresnom roku zahvaljujući tome što su radnici bili podeljeni u sedam jedinica i obavljali različite faze posla istovremeno.

Završetak Nanlong železničke pruge očekuje se do kraja ove godine. Dugačka je 246 kilometara i biće glavna saobraćajna veza između jugoistoka zemlje i centralne Kine. Vozovi će njome moći da se kreću maksimalnom brzinom od 124 kilometara na sat.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.