Ni zakon ne ublažava sukob taksista i kompanije CarGO

Izvor: N1 televizija, 30.Okt.2018, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni zakon ne ublažava sukob taksista i kompanije CarGO

Mesecima traje sukob između taksista i beogradske kompanije Car:Go, koja takođe prevozi građane. Pre nekoliko dana usvojen je Zakon o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, koji je trebalo da reši taj sukob, međutim izgleda da ipak nije tako.

Kompanija Car:Go bunila se protiv tog zakona, tvrdeći da ih on zabranjuje, međutim, zakon ipak tako nešto nije predvideo i ta firma je saopštila da nastavlja rad i nakon usvajanja ovog zakona.

Međutim, nezadovoljstvo pojedinih >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << taksista se nastavilo. Kako tvrde u Car:Go sve češće dolazi do pretnji, a televiziji N1 poslali su snimak na kome je došlo do verbalnog obračuna taksiste i vozača Car:Go.

Predstavnici taksista za N1 kažu da su tvrdnje beogradske kompanije Car:Go pod velikom sumnjom, dok se ne dokaže istinitost.

Navode i da se vozači te kompanije služe spinovanjem informacija u javnosti, kako bi skrenuli pažnju na sebe, ali i izazvali, kako ocenjuju, samilost države.

O napetoj situaciji između taksista i vozača Car:Go s predstavnikom taksista Boškom Vukojevićem razgovarala je Jelena Mirković:

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.