Devojčica iz Sente pronađena nepovređena, otmičar uhapšen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2018, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica iz Sente pronađena nepovređena, otmičar uhapšen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Senti pronašli su devetogodišnju Eriku Čordaš, čiji je nestanak prijaljen u subotu, 20. oktobra, u večernjim satima. 

Kako RTV saznaje, devojčica je primljena u Opštoj bolnici u Senti u dobrom zdravstvenom stanju i nema vidljivih povreda.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo otmica, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Senti uhapsili su 56-godišnjeg A.T.

Nestanak devetogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << devojčice u Senti, slučaj koji je uznemirio čitavu javnost , ima na sreću dobar epilog.

Kuću na samoj periferiji Sente, devojčica je u subotu napustila u prepodnevnim satima u društvu 56-godišnjeg A.T. koji je prenoćio kod porodice Čordaš.

Prema navodima oca, njih dvoje su krenuli ka gradu da kupe hranu, ali se od tada devojčici gubi svaki trag.

Nakon itenzivne policijske istrage, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Senti pronašli su danas oko 14 sati devetogodišnju Eriku Čordaš kod železničke stanice u Senti. Kako je potvrđeno u Saopštenju, sa njom je bio i A.T.

Devojčica je primljena u Opštoj bolnici u Senti, a kako nezvanično saznajemo, devetogodišnja Erika je u dobrom zdravstvenom stanju i nema vidljivih povreda.

U međuvremenu, iz MUP-a je potvrđeno da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Senti, a po nalogu nadležnog tužioca, uhapsili A.T. (1962) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo otmica.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici. Drugih detalja iz samog toka istrage za sada nema.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pronađena devojčica iz Sente, uhapšen osumnjičeni za otmicu

Izvor: RTS, 21.Okt.2018

Policija je kod železničke stanice u Senti pronašla devetogodišnju Eriku Čordaš čiji je nestanak prijavio njen otac. U dobrom je stanju i nema vidljivih povreda. Pronađen je i muškarac sa kojim je, prema rečima njenog oca, otišla da kupi hranu. Njemu je određeno policijsko zadržavanje. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.