Nedimović u Banatu razgovarao sa paorima o stanju u poljoprivredi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedimović u Banatu razgovarao sa paorima o stanju u poljoprivredi

Republički ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović posetio je poljoprivredna gazdinstva u Glogonju, Jabuci i pančevačkom naselju Gornji grad i razgovarao sa domaćinima o aktuelnoj situaciji u poljoprivredi.

O Subvencijama, davanju državnog zemljišta u zakup, komasaciji, paljenju i krađama na njivama razgovarali su poljoprivrednici iz Glogonja, Jabuke i pančevačkog naselja Gornji grad sa ministrom Branislavom Nedimovićem.

"Razvili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smo aplikaciju pomoću koje će se putem satelita otkrivati šta se dešava na njivama i u saradnji sa MUP-om uvešćemo posebne propise kako bi zaštitili proizvođače", rekao je ministar Nedimović. On je najavio i da će za komasaciju biti izdvojena značajna sredstva.

Poljoprivrednici su tražili od lokalne samouprave da se urede atarski putevi.

Poljoprivrednici su tražili i da se uredi vetrozaštitni pojas u Glogonju kako bi izlazak na put sa njiva bio pregledniji i obećano im je da će ovaj posao biti završen na proleće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.