Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Mar.2018, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedimović: Siva ekonomija u poljoprivredi manja nego u drugim oblastima, ali ipak postoji

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović ocenio je večeras da je poljoprivreda jedna od grana u kojima je siva ekonomija manje vidljiva.

U oblasti poljoprivrede siva ekonomija se uočava pre svega u prekograničnoj trgovini robom, u trgovini naftnim derivatima, kao i kod nabavke semena i đubriva, rekao je Nedimović gostujući na RTS tokom izvlačenja dobitnika u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018".

"Ne mogu da zamislim kako je bilo pre 10 godina, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << siva ekonomija bila dosta izraženija", rekao je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Nedimović je ocenio da je nagradna igra značajna, jer pomaže da se siva ekonomija u Srbiji znatno smanji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Nedimović: U poljoprivredi siva ekonomija manje vidljiva

Izvor: N1 televizija, 24.Mar.2018

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović ocenio je da je poljoprivreda jedna od grana u kojima je siva ekonomija manje vidljiva...U oblasti poljoprivrede siva ekonomija se uočava pre svega u prekograničnoj trgovini robom, u trgovini naftnim derivatima, kao i kod nabavke semena i djubriva, rekao...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.