Nedelja Crvenog krsta u Novom Sadu: Uručena priznanja, među nagrađenima i novinarka RTV-a Laura Vujković

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2021, 20:08

Nedelja Crvenog krsta u Novom Sadu: Uručena priznanja, među nagrađenima i novinarka RTV-a Laura Vujković

U nedelji Crvenog krsta koja se obeležava do 15. maja, na svečanosti u Novom Sadu uručene su dve medalje, devet zlatnih i 20 srebrnih znakova.

Među dobitnicima priznanja u vidu medalja zlatni i srebrni znak, bili su brojni zaslužni aktivisti i volonteri Crvenog krsta, istaknuti pojedinci i humanitarni radnici, kao i organizacije, institucije, udruženja i partneri te humanitarne organizacije, a među nagrađenima je i novinarka RTV-a Laura Vujković, za medijsko izveštavanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Humanitarno delovanje u Novom Sadu nagradio je Crveni krst Srbije.

U godini jubileja, 140 godina od osnivanja Crvenog krsta u Novom Sadu volonteri nastavljaju doprinos u masovnoj imunizaciji građana na Novosadskom sajmu. Takođe, u toku je, do 14. maja, dodela prehrambenih paketa socijalno ugroženim porodicama u magacinu crvenog krsta novog sada u Petrovaradinu, a realizovaćemo i susret sa penzionisanim radnicima Crvenog krsta Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.