Izvor: Nezavisne Novine, 04.Sep.2019, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naplata doprinosa u Srpskoj već premašila milijardu KM

BANJALUKA - Poreska uprava Republike Srpske je u prvih osam mjeseci ove godine na račun javnih prihoda RS prikupila ukupno 1,674 milijardi maraka, što je za 51,5 miliona KM ili tri odsto više u odnosu na isti period prošle godine, uz nastavak snažnog rasta prihoda od doprinosa, koji su već za osam mjeseci premašili milijardu KM, što predstavlja rekordnu naplatu doprinosa za taj period godine od osnivanja Poreske uprave RS.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U Novom Pazaru smanjen uvoz polovnih automobila

Izvor: SandzakPress.net, 05.Sep.2019, 13:52

Od početka godine do sada u Carinskoj ispostavi Novi Pazar ocarinjeno je 130 polovnih automobila, što je oko 40 odsto manje u odnosu na prošlu godinu, saznaje radio Sto plus. Iz Uprave carine našem radiju je rečeno da je u istom periodu 2018. godine u ovoj ispostavi uvezeno 212 polovnih automobila. Za...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.