Najmanje šest mrtvih u stampedu u noćnom klubu u Italiji

Izvor: SEEbiz.eu, 08.Dec.2018, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanje šest mrtvih u stampedu u noćnom klubu u Italiji

FIRENZA - Najmanje šest osoba poginulo je, a deseci su ozlijeđeni u stampedu u talijanskom noćnom klubu koji se dogodio tijekom noći, javlja CNN.

Do stampeda je došlo rano jutros u noćnom klubu Lanterna Azzura u gradu Corinaldo, oko 140 kilometara istočno od Firenze.

U trenutku kada je izbio stampedo u klubu se održavao koncert repera Sfere Ebbaste, jednog od najpopularnijih glazbenika u Italiji.

Pet žrtava su maloljetnici, a šesta žrtva je prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << pisanju CNN-a majka jedne od maloljetnih žrtava. Prema posljednjim informacijama ozlijeđeno je 120 osoba.

Panika je, prema pisanju agencije ANSA, počela kada je netko u klubu ljude pošpricao nepoznatom supstancom.

12 ozlijeđenih je u teškom stanju i liječnici se bore za njihove živote.

Jedan tinejdžer je za angencija ANSA kazao da je jedan od izlaza za hitne situacije bio zatvoren, zbog čega je došlo do velike gužve i stampeda. Policija istražuje jesu li ti navodi točni.

Na terenu su brojna vozila hitne pomoći i policija.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.