Najava događaja za utorak, 16. avgust 2022. godine

Izvor: Capital.ba, 16.Avg.2022, 07:10

Najava događaja za utorak, 16. avgust 2022. godine

FOTO: Capital BANJALUKA – U 12.00 časova ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić sastaće se sa predsjednikom Sindikata obrazovanja, nauke i kulture Srpske Draganom Gnjatićem radi definisanja Posebnog kolektivnog ugovora za zaposlene u oblasti obrazovanja i kulture Srpske. Snimanje kadrova je u 12.45 časova, a u 13.00 časova su predviđene izjave./prostorije Ministarstva/ BERLIN – Konferencija za novinare njemačkog kancelara Olafa Šolca i palestinskog predsjednika Mahmuda Abasa nakon sastanka. Чланак Najava događaja za utorak, 16. avgust 2022. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trivić: Za nabavku udžbenika 6,2 miliona KM

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Avg.2022

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić izjavila je danas u Banjaluci da je ove godine za nabavku udžbenika za osnovce izdvojeno 6,2 miliona KM.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.