Najava događaja za subotu, 26. maj 2018. godine

Izvor: Capital.ba, 26.Maj.2018, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najava događaja za subotu, 26. maj 2018. godine

REPUBLIKA SRPSKA  BANJALUKA – U 10.00 časova Dan sjećanja na poginule borce banjalučkih mjesnih zajednica Kočićev Vijenac, Bulevar i Pobrđe, kojem će prisustvovati i ministara rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Milenko Savanović; /ispred Hrama Uspenija presvete Bogorodice/  – u 11.30 časova služenje parastosa poginulim i ubijenim borcima sa područja opštine Prnjavor, kojem će prisustvovati i Savanović. /Spomen-kosturnica na Novom groblju/  LAKTAŠI – U 13.00 >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << časova počinje manifestacija “Dan jagode Slatina 2018”. Izjave za novinare u 15.00 časova. /plato mjesne crkve/ FEDERACIJA BiH  MOSTAR – U 20.00 časova Gradski odbor Srpskog kulturnog i prosvjetnog društva “Prosvjeta” u Mostaru organizuje svečanu akademiju povodom 150 godina od rođenja pjesnika Alekse Šantića. /Saborna crkva Svete Trojice/ SRBIJA  FRUŠKA GORA – Počinje 12. Krajiški crkveno-narodni Svesrpski sabor “Krušedolska zvona 2018”. SVIJET  MOSKVA – Ruski predsjednik Vladimir Putin razgovaraće sa japanskim premijerom Šinzom Abeom.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Savanović: Zaposleno 1.500 djece poginulih boraca

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2018

BANJALUKA - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Milenko Savanović izjavio je da je više od 1.500 djece poginulih boraca zaposleno u proteklom periodu, ali da je nešto manje od ovog broja i dalje bez posla...Savanović je rekao da se od 2011. godine kroz akcione planove radi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.