Najava događaja za ponedjeljak 17. avgust 2020. godine

Izvor: Capital.ba, 17.Avg.2020, 06:58

Najava događaja za ponedjeljak 17. avgust 2020. godine

PALE – U 12.00 časova predstavljanje kandidata SDS-a i PDP-a za načelnike opština u sklopu grada Istočnog Sarajeva, kao i kandidata za gradonačelnika Istočnog Sarajeva, kojem će prisustovovati lideri dvije stranke Mirko Šarović i Branislav Borenović. /Olimpijsko šetalište, kod fontane/ SARAJEVO – U 12.00 časova sastanak ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staše Košarca sa predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << najvećih domaćih kompanija koje se bave uvozom svježeg i rashlađenog mesa. /saopštenje/ SENTA – U 11.00 časova premijer Srbije Ana Brnabić posjetiće fabriku “Biospringer” i prisustvovati promociji programa “Moja prva plata”. BRISEL – Pregovori o Bregzitu u Briselu. Чланак Najava događaja za ponedjeljak 17. avgust 2020. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarac: Ponašanje Zagreba je zabrinjavajuće

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2020

SARAJEVO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac izrazio je danas zabrinutost zbog činjenice da institucije u Hrvatskoj ne odustaju od izgradnje odlagališta radioaktivnog otpada na lokalitetu Trgovske gore.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.