Najava događaja za petak, 20. decembar 2019. godine

Izvor: Capital.ba, 20.Dec.2019, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najava događaja za petak, 20. decembar 2019. godine

REPUBLIKA SRPSKA BANJALUKA – U 14.00 časova sjednica Kolegijuma Narodne skupštine na kojoj bi trebalo da bude utvrđen prijedlog dnevnog reda i termin održavanja devete posebne sjednice Narodne skupštine. /Narodna skupština/, /VIDEO/ BANJALUKA – U 14.00 časova ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić sastaće se sa delegacijom Zapadno-pomorskog vojvodstva iz Ščećina, iz Poljske. Snimanje kadrova na početku sastanka. /kabinet ministra/, >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << /saopštenje/ BANJALUKA – U 11.30 časova delegacija poljskog grada Ščećin razgovaraće sa direktorom Muzičke škole “Vlado Milošević” Damirom Jovanićem; – u 12.00 časova zajednički koncert učenika muzičkih škola iz poljskog grada Ščećin i Banjaluke. /Muzička škola “Vlado Milošević”/ BiH SARAJEVO – U 10.00 časova treća redovna sjednica Doma naroda na kojoj će biti izabrani članovi Ustavnopravne komisije, Komisije za finansije i budžet i Komisije za spoljnu i trgovinsku politiku, carine, saobraćaj i komunikacije. SARAJEVO – U 10.30 časova druga hitna sjednica na kojoj bi trebalo da bude razmatran Prijedlog zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2019. godinu, čiji je predlagač Predsjedništvo BiH. BANJALUKA – U 13.00 časova novogodišnji prijem Spoljnotrgovinske komore BiH. /Poslovni centar “Krajina”/ SARAJEVO – U 12.00 časova izjave predstavnika mladih SDS-a koji će predati potpise građana Republike Srpske u Predsjedništvo BiH u okviru inicijative “Imam pravo da znam!” sa zahtjevom za hitno objavljivanje dokumenta “Program reformi BiH”. /ispred zgrade Predsjedništva BiH/ SRBIJA BEOGRAD – U 12.00 časova premijer Srbije Ana Brnabić sastaće se sa ambasadorima zemalja članica EU u Srbiji. /saopštenje/ BEOGRAD – U 12.00 časova svečano uručenje književnih nagrada “Kočićevo pero” i “Kočićeva knjiga”, koje dodjeljuje Zadužbina “Petar Kočić Banjaluka-Beograd”. /Dom Vukove zadužbine/ REGION TIRANA – U 17.00 časova trilateralni sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, premijera Albanije Edija Rame i premijera Sjeverne Makedonije Zorana Zaeva. SVIJET MOSKVA – Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić na pripremnom sastanku srpsko-ruskog Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučnotehničku saradnju, a imaće i odvojene sastanke sa potpredsjednikom Vlade Rusije Jurijem Borisovim i šefom diplomatije Rusije Sergejom Lavrovim. Чланак Najava događaja za petak, 20. decembar 2019. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Najava događaja za subotu, 21. decembar 2019. godine

Izvor: Capital.ba, 21.Dec.2019, 08:01

REPUBLIKA SRPSKA JAHORINA/PALE – U 15.00 časova konferencija za novinare povodom Svesrpskog kupa u rukometu na Palama, kojoj će prisustvovati predstavnici rukometnih saveza Srbije i Republike Srpske i klubova učesnika. /hotel “Termag”, Jahorina/; – u 18.30 časova otvaranje Četvrtog svesrpskog...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.