Najava događaja za četvrtak, 6. avgust 2020. godine

Izvor: Capital.ba, 06.Avg.2020, 06:58

Najava događaja za četvrtak, 6. avgust 2020. godine

NOVI GRAD – Obilježavanje 25 godina od egzodusa srpskog naroda iz Republike Srpske Krajine u zločinačkoj akciji hrvatske vojske i policije “Oluja”, koje organizuje Dokumentaciono-informacioni centar “Veritas” u saradnji sa lokalnim zajednicama i Srpskom pravoslavnom crkvom: – u 10.00 časova služenje parastosa u hramu Svetih apostola Petra i Pavla; – u 10.45 časova prisluživanje svijeća prema “Mostu spasa”, spuštanje vijenaca u rijeku Unu, te polaganje vijenaca kod spomenika >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << u Tunjici; – u 11.45 časova polaganje vijenaca kod spomen-krsta u Svodni. BANJALUKA – Predstavnici Garantnog fonda Republike Srpske potpisaće ugovore o garantovanju sa komercijalnim bankama koje učestvuju u Garantnom programu Republike Srpske za ublažavanje posljedica pandemije virusa korona. /prostorije Garantnog fonda, VIDEO/ ISTOČNO SARAJEVO – Razvojna agencija Republike Srpske organizuje izbor najboljih poslovnih ideja koje su učestvovale u akcelerator programu koji je tokom juna i jula realizovan na Palama. Izjava za medije i proglašenje pobjednika predviđeni su u 12.00 časova. /Sjedište Republike Srpske u Istočnom Sarajevu/ TREBINJE – U 10.00 časova sastanak predstavnika Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja i Gradske razvojne agencije grada Banjaluka, te potpisivanje sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji između ove dvije agencije. Izjave za medije i snimanje kadrova predviđeni su na početku događaja. /sala Skupštine grada/ BANJALUKA – Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić: – u 9.00 časova posjetiće Poslovnu zonu “Ramići” povodom izgradnje novih proizvodnih objekata u krugu ove zone; – u 11.00 časova sastaće se sa rektorom Univerziteta u Banjaluci Radoslavom Gajaninom. Izjave za medije u 11.45. /prostorije Rektorata u kampusu/ ISTOČNO SARAJEVO – U 12.00 časova gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković i vršilac dužnosti dekana Poljoprivrednog fakulteta u Istočnom Sarajevu Tatjana Krajišnik potpisaće sporazum o poslovnoj saradnji kojim je predviđeno sufinansiranje troškova studiranja na tom fakultetu. /Kabinet gradonačelnika/ BEJRUT – Francuski predsjednik Emanuel Makron posjetiće Liban. HIROŠIMA – Komemoracije povodom 75 godina od nuklearnog napada na Hirošimu. Чланак Najava događaja za četvrtak, 6. avgust 2020. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Grad, parastos za Srbe ubijene u "Oluji"

Izvor: RTS, 06.Avg.2020

U Novom Gradu je parastosom za Srbe ubijene u vojnoj akciji hrvatske vojske "Oluji", obeleženo 25 godina od egzodusa srpskog naroda iz Republike Srpske Krajine. . Na "Mostu spasa" u Republici Srpskoj zapaljene su sveće i spušten je venac u reku Unu..Preko mosta na Uni,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.