Najava događaja za 24. februar 2019. godine

Izvor: Capital.ba, 24.Feb.2019, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najava događaja za 24. februar 2019. godine

PRIJEDOR – Obilježavanje 25 godina od osnivanja Sedmog odreda Specijalne brigade policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, kojem će prisustvovati ministar Dragan Lukač: – u 12.00 časova Lukač će položiti vijence na centralni spomenik poginulim borcima Prijedora “Za krst časni”, – u 13.00 časova Lukač će prisustvovati svečanoj akademiji u Pozorištu Prijedor.  BIJELJINA – U 15.00 časova izjave za novinare nakon sjednice Glavnog odbora Partije demokratskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << progresa. JAHORINA – U 11.30 časova početak humanitarne manifestacije “Trka za život” u organizaciji Olimpijskog centra “Jahorina” i “Otvorene mreže”. The post Najava događaja za 24. februar 2019. godine appeared first on INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Lukač: U Srpskoj najvažnije jedinstvo

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2019

PRIJEDOR - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas u Prijedoru da je u Srpskoj najvažnije jedinstvo i da svi moraju da se bore za ono što je nacionalni interes.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.