Nagrada „Najbolje iz Srbije u 2019“ brendu DUEL

Izvor: Večernje novosti, 29.Nov.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada „Najbolje iz Srbije u 2019“ brendu DUEL

Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija dodelili su 14. put, priznanja najuspešnijim domaćim robnim i korporativnim brendovima na završnoj svečanosti akcije „Najbolje iz Srbije 2019“ Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija dodelili su 14. put, priznanja najuspešnijim domaćim robnim i korporativnim brendovima na završnoj svečanosti akcije „Najbolje iz Srbije 2019“. Pod sloganom ovogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << akcije „Ideja nas vodi“ nagrađeno je 30 brendova u 21 kategoriji, dok se za sama priznanja takmičilo ukupno 270 brendova. Brend “DUEL”, kompanije “Beohemija”, prepoznat je medju domaćim brendovima koji sa uspehom predstavljaju Srbiju i poneo prestižno priznanje u kategoriji roba svakodnevne potrošnje - hemija, kozmetika, farmaceutski i ostali proizvodi. Kriterijumi za izbor najboljih, obuhvatili su tržišno finansijske kriterijume, glasove stručne javnosti, članova žirija i potrošača. Kompaniji “Beohemija” je ovo treća nagrada u 2019. godini. Pored nagrade „Najbolje iz Srbije 2019“ dobitnici su i nagrade “Biznis partner” u kategoriji Lidera u proizvodnji deterdženata i proizvoda kućne hemije u jugoistočnoj Evropi, kao i nagrade “Oskar kvaliteta” u oblasti Procesi i tehnologije. “Nagrada “Najbolje iz Srbije” nam je posebno draga i s’ ponosom je ističemo s’ obzirom da je došla upravo od strane naših krajnjih potrošača.”, istakla je Maja Čečavac, generalni direktor kompanije “Beohemija”. Pored brenda “DUEL”, kompanije “Beohemija”, laureati su i sledeće kompanije i brendovi : “NIS AD”, “CARNEX”, “KONCERN BAMBI”, “ZAJEČARSKO PIVO” , “NECTAR”, “ALFA-PLAM”, “GORENJE GRUPA”. (PR)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nagrada "Najbolje iz Srbije u 2019" brendu DUEL

Izvor: Blic, 29.Nov.2019

Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija dodelili su 14. put priznanja najuspešnijim domaćim robnim i korporativnim brendovima na završnoj svečanosti akcije "Najbolje iz Srbije 2019".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.