Na sajtu Puteva Srbije prijava za karticu za besplatnu putarinu

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sajtu Puteva Srbije prijava za karticu za besplatnu putarinu

Niš -- Za gradske kartice uz koje će besplatno moći da prolaze nove naplatne rampe oko Niša vozači mogu da apliciraju na sajtu Puteva Srbije.

Novi sistem naplate putarine, prema ranijim najavama, trebalo bi da počne od 1. novembra.

Na portalu ovog preduzeća nalazi se formular, nakon čijeg popunjavanja bi, kako je navedeno, Nišlije trebalo da dobiju karticu na kućnu adresu.

Za karticu može da aplicira svako ko ima prebivalište u Nišu i automobil, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao i članovi porodice vlasnika vozila koji imaju vozačku dozvolu, piše portal Južne vesti.

Rok za izdavanje gradske kartice je 8 dana od popunjavanja formulara.

Inače, kako je ranije rečeno iz Puteva Srbije, naplata putarine bi trebalo da počne od 1. novembra, na naplatnim stanicama kod Malčanske i Matejevačke petlje, kod KPZ-a i kasarne "Mija Stanimirović".

Poslednje najave ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović su da će istočni krak Koridora 10, do bugarske granice, biti pušten 9. novembra, piše portal.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.