Na prodaju hotel u Ivanjici: Za depozit potrebno 281.550 evra

Izvor: B92, 30.Maj.2020, 12:31

Na prodaju hotel u Ivanjici: Za depozit potrebno 281.550 evra

Ivanjica -- Hotel Park u Ivanjici, procenjen na 1,87 miliona evra, ponuđen je na prodaju, objavila je Agencija za osiguranje depozita.

Hotel se prodaje kao deo imovine Nove Agrobanke u stečaju. Hotel je na pet etaža čija je površina 5.461 kvadratnih metara, a nalazi se na 1.945 kvadratnih metara zemljišta i prodaje se sa postojećom opremom.

Kako se navodi, procenjena tržišna vrednost za oglašenu nepokretnost nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača prilikom određivanja visine ponude.

Za depozit je potrebno izdvojiti 281.550 evra.

Otkup tenderske dokumentacije moguć je do 8. a razgledanje imovine do 15. juna 2020, prenosi eKapija.

Uplata depozita i dostavljanje ponuda moguće je do 22. juna, a javno otvaranje će se održati 29. juna.

Agencija za osiguranje depozita, koja je i stečajni upravnik Nove Agrobanke, oglasila je prodaju ovog hotela u martu, ali su sve prodaje zbog uvođenja vanrednog stanja obustavljene.

Prispele pisane ponude vraćene su neotvorene, a iznosi uplaćeni kao depozit isplaćeni uplatiocima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.