Na koncertu Lexington benda više od 1. 500 Rumljana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2018, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na koncertu "Lexington" benda više od 1. 500 Rumljana

U sklopu kulturnog leta u Rumi, održan je još jedan koncert. Ovog puta, pred više od 1. 500 Rumljana, nastupio je "Lexington" bend. Za organizaciju ovog događaja se pobrinuo Sportski savez Opštine Ruma a sve uz podršku i pokroviteljstvo lokalne samouprave.

Mnogobrojna publika je u večernjim satima ispunila plato na rumskom bazenu, koji se ubrzo pretvorio u pravu scenu. Kako kažu, prava žurka na bazenu, u vrelim letnjim danima.

Bend je izvodio svoje i hitove drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izvođača, uz koje je publika uživala.

Organizator ove manifestacije, uz punu podršku i pokroviteljstvo lokalne samouprave, pobrinuo se da sve protekne u najboljem redu. Pored bogatog sadržaja koji ovog leta Rumski bazen pruža svojim posetiocima, ovaj koncert je samo upotpunio lepši doživljaj.

Dobra atmosfera, vesela publika, ali i organizatori manifestacije, učinili su da koncert na bazenu protekne na oduševljenje svih koji su bili deo ovog događaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.