NUDE DUPLO MANJE NOVCA: Nekadašnjeg SRPSKOG GIGANTA žele dve kompanije

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NUDE DUPLO MANJE NOVCA: Nekadašnjeg SRPSKOG GIGANTA žele dve kompanije

Najvažnija imovina poslovni kompleks u Beogradu

Za AD Industriju motora Rakovica u stečaju koja se prodaje kao pravno lice ponuđena je 1,1 milijarda dinara.

To je objavila Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Za IMR u stečaju koji je procenjen na 2,9 milijardi dinara stigle su dve ponude, saopštio je ALSU, a bolju od 1,1 milijardu dinara podneli su konzorcijum Instituta za izgradnju grada doo i Hempro ad - obe firme sa sedištem u Beogradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kako je ponuđena cena ispod 50 odsto procenjene vrednosti IMR-a u stečaju o njoj će odlučivati odbor poverilaca.

Najvažnija imovina IMR-a je poslovni kompleks u beogradskoj opštini Rakovica, gde se u krugu fabrike nalazi 47 objekata, pored ostalog sedam povezanih hala sa 15 objekata i sedam magacina i skladišta na ukupno 75.000 metara kvadratnih.

Imovina IMR-a su i samački hotel i upravna zgrada u Rakovici, ali i izdvojeni proizvodni kompleks u zlatiborskom selu Šljivovica, odnosno kompleks na lokaciji Ljubiš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.