Izvor: Blic, 08.Feb.2019, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKO NE MOŽE DA VERUJE Dea Đurđević nakon teške operacije ruke nije pustila ni suzu već je ona TEŠILA PRISUTNE

Voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku" Dea Đurđević juče rano ujutru doživela je saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju. Usledila je višečasovna operacija, a Dea je sve hrabro podnela i u jednom trenutku čak tešila prisutne.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PRIBRANIJU OSOBU NISU VIDELI" Dea posle teške operacije nije pustila ni suzu, već je ona TEŠILA PRISUTNE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019

Iako je njena porodica sve vreme uz nju i jedva čeka da je vidi, ali po propisu nisu dozvoljene posete, a ona je, kako dalje saznajemo, pribrana uprkos svemu što se dogodilo..Voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku" Dea Đurđević juče rano ujutru doživela je saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.