NAČELNIK SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE POSETIO FABRIKU FILIP MORISA

Izvor: Beta OMS, 29.Jan.2013, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAČELNIK SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE POSETIO FABRIKU FILIP MORISA

Niš, 29. januar 2013. godine - Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Predrag Marić, tokom svoje današnje posete Nišu, sastao se i sa rukovodstvom kompanije Filip Moris, tokom koje je sa svojim saradnicima obišao proizvodni pogon.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Poseta Predraga Marića niškoj fabrici cigareta “strateški cilj”?

Izvor: juGmedia, 29.Jan.2013

NIŠ – Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije MUP Predrag Marić, tokom svoje današnje posete Nišu, sastao se i sa rukovodstvom kompanije Filip Moris...U saopštenju koje je dostavljeno novinarima ne navodi se razlog Marićeve posete Nišu ali se precizira da je Marić “ sa...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.