Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jul.2020, 14:05

Moguće produženje radnog vremena fitosanitarnih inspektora na granici BiH i Hrvatske

SARAJEVO – Ministarstvo spoljne tgovine i ekonoskih odnosa obavijestilo je sve relevantne institucije u Hrvatskoj o potrebi produženja radnog vremena i omogućavanja rada subotom fitosanitarnih inspektora na graničnim prelazima Stara Gradiška i Nova Sela, na kojima se vrši promet bilja, biljnih proizvoda i drugih roba koje podliježu nadzoru fitosanitarne inspekcije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Hrvatska udovoljila BiH: Lakši izvoz voća i povrća u EU

Izvor: Capital.ba, 17.Jul.2020, 07:31

SARAJEVO – Nadležni organi Hrvatske informisali su ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Stašu Košarca da će fitosanitarni inspektori na graničnim prelazima Stara Gradiška i Nova Sela, prema odluci hrvatskog Državnog inspektorata, raditi produženo, a omogućen im...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.