Modernizacija u Srbiji: Pomažu Telekomu, sada i novi tim

Izvor: B92, 12.Jul.2018, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modernizacija u Srbiji: Pomažu Telekomu, sada i novi tim

Beograd -- Sa predsednik kompanije "Huavej" za javni sektor Loren Fan, dogovoreno je formiranje zajedničkog stručnog tima za razvoj "smart turizma" u Srbiji

Ministar telekomunikacija Rasim Ljajić dogovorio je formiranje "smart turizma" koji će omogućiti veću vidljivost Srbije na svetskoj turističkoj mapi i olakšati dolazak stranim gostima.

Kako je saopšteno, ministar Ljajić je sa Fanom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razgovarao i o budućim oblicima saradnje u cilju unapređenja oblasti telekomunikacija i digitalne ekonomije u Srbiji.

On je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa tom kompanijom i činjenicom da se projekat modernizacije fiksne telekomunikacione mreže u Srbiji, koji zajednički sprovode "Telekom Srbija" i "Huavej", uspešno realizuje.

Ljajić i Fan su razgovarali i o daljoj izgradnji telekomunikacione infrastrukture u Srbiji, koja je osnov za razvoj digitalne ekonomije i primenu savremenih tehnologija u svim sferama društva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.