Mislite da je lako postati bogat preko noći? On ima 24 godine i upravo je postao MILIJARDER (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislite da je lako postati bogat preko noći? On ima 24 godine i upravo je postao MILIJARDER (FOTO)

Mislite da je lako postati bogat preko noći? Za to morate da se svakog dana trudite, mučite, unapređujete…..itd, reći će vam neki "stručnjak". Međutim, u principu je lako. Ako ste Erik Ce.

Gospodin Ce, koji ima 24 godine, preko noći je postao novi azijski milijarder, tako što mu je porodica prebacila deonice kompanije u kojoj su mu oba roditelja izvršni direktori Sino Biopharmaceutical Limited.

Deonice su vredne 3,88 milijardi dolara, što je lep "džeparac" za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovog svršenog studenta Univerziteta u Pensilvaniji.

Iako je prema pisanju CNN-a saopštila da neće da prave "veliku frku" oko mladog milijardera, Ce već duže vreme diže frku po društvenim medijima.

两个爱国爱港青年热烈庆祝中华人民共和国成立六十九年!🎉

A post shared by Eric Sy Tse (@erictse0816) on Sep 28, 2018 at 6:48am PDT

Njegov Instagram profil pun je fotografija sa poznatim osobama, pa tako možemo saznati da mladić ide na žurke sa Rijanom i Belom Hadid, a da košarkaške utakmice isključivo prati sa najpoznatijim kineskim igračem svih vremena Jao Mingom.

#最萌身高差 #withthegiant #姚明 #YaoMing

A post shared by Eric Sy Tse (@erictse0816) on Mar 6, 2016 at 7:55pm PST

Njegov Instagram profil otkriće vam i da Ce snouborduje u Japanu, jedri na Tajlandu i pliva sa delfinima na Bahamima.

Pored toga što je "zaradio" milijarde Ce je postao i izvršni direktor Izvršnog odbora kompanije, a prebacivanje akcija i njegovo imenovanje u kompanije, potpisala je Tereza Ce, predsednica kompanije i njegova sestra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.