Ministarstvo: Kar go zna da posluje mimo zakona

Izvor: B92, 11.Mar.2019, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo: "Kar go" zna da posluje mimo zakona

Beograd -- Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture oglasilo se povodom krivične prijave protiv Zorane Mihajlović.

"Podnošenje krivične prijave protiv potpredsednice Vlade i ministarke Mihajlović još jedan je pokušaj kompanije "Kar go" da skrene pažnju sa činjenice da posluje suprotno važećem Zakonu o prevozu putnika u drumskom saobraćaju", poručuju iz kabineta ministarke.

U saopštenju podsećaju da vlasnici kompanije znaju da Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i potpredsednica Vlade ne mogu da komanduju ili da izdaju naloge organima gradske uprave Beograda, kao što "dobro znaju da posluju na nelegalan način, kršeći važeće zakone".

"Jedini cilj ovakvih poteza, kao i neprekidne medijske kampanje protiv Ministarstva, jeste da ova kompanija nastavi da krši zakon i da nastavi da se bavi prevozom putnika suprotno Zakonu o prevozu putnika u drumskom saobraćaju", navode u saopštenju te poručju da dok taj zakon bude na snazi primenjivaće se.

Dodaju i da se "to ne može sprečiti nikakvim marketinškim trikovima, niti će iko biti zastrašen krivičnim prijavama koje podnose oni kojima ne odgovara da se zakoni poštuju".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.