Detektivi? Ne bih išao previše u maštu šta se sve može

Izvor: B92, 20.Nov.2018, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Detektivi? Ne bih išao previše u maštu šta se sve može"

Beograd -- Smatram da nema potrebe da privatni detektivi proveravaju da li su radnici na pravom ili lažnom bolovanju, izjavio je ministar za rad Zoran Đorđević.

Upitan da potvrdi tu informaciju iz medija, ministar je kazao da je i on sam za to saznao iz medija, te da ne zna ko je to plasirao i kako.

"Mislim da je Zakon o radu dosta precizno definisao koje su obaveze poslodavca, kako i na koji način može da kontroliše bolovanje tako da ne bih išao previše u maštu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šta se sve može. Ali, mislim da nema potrebe za tim stvarima", kaže Đorđević.

Na tu temu su u Jutru Prve TV govorili direktor detektivske agencije Protekta, i sekretar Udruženja detektiva Srbija Ratko Jolić i Zlatko Petrović, pomoćnik poverenika za zaštitiu podataka o ličnosti, o čemu opširnije možete čitati u posebnoj vesti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.