Izvor: Danas, 07.Dec.2022, 14:54

Ministar Miloš Vučević stao u odbranu Zvonka Veselinovića i Marka Bosanca Bosketa

Treći dan rasprave o budžetu i pratećim zakonima obeležili su protesti opozicije zbog nepoštovanja Poslovnika o radu parlamenta. Međutim, obeležila je i polemika poslanika Narodne stranke Borislava Novakovića i ministra odbrane Miloša Vučevića o tome ko je krao iz budžeta, ko je osuđivani kriminalac, a ko kriminalac sa crne liste SAD koga štiti Srbija.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučević odgovorio na optužbe Bore Novakovića u Skupštini Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2022

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević danas je tokom skupštinske rasprave o budžetu odgovorio na optužbe narodnog poslanika Narodne stranke Borislava Bore Novakovića, javio je portal NS Uživo..."Varadinska Duga je urađena najviše zahvaljujući pokojnom Milutinu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.