Mihajlovićeva delegaciji Šandonga: Hvala na kvalitetnom auto-putu

Izvor: RTS, 17.Avg.2019, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva delegaciji "Šandonga": Hvala na kvalitetnom auto-putu

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, razgovarala je uoči sutrašnjeg otvaranja deonica auto-puta "Miloš Veliki" od Obrenovca do Ljiga, sa delegacijom kineske korporacije "Šandong haj-spid", navelo je ministarstvo.
Zorana Mihajlović zahvalila je rukovodstvu "Šandonga" na ogromnom trudu, profesionalnosti i timskom radu koji je omogućio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da auto-put "Miloš Veliki" bude sutra otvoren.

"Mi smo ponosni na svaki metar ovog auto-puta i kvalitet u kojem je urađen. Znamo da nije bilo lako, jer smo radili zajedno i u dobrim i u teškim trenucima. Zato se nadam da ovo nije kraj saradnje sa kompanijom "Šandong" i da ćemo razgovarati i o novim projektima", rekla je Mihajlovićeva.
Zamenik generalnog direktora korporacije "Šandong haj-spid" Meng Jen, zahvalio je potpredsednici Vlade i timu Ministarstva na podršci i pomoći koju su pružali tokom gradnje deonica auto-puta na Koridoru 11.
"Drago mi je što posle dva meseca ponovo imamo sastanak, a biće mi još draže kad budemo otvorili novi auto-put. Drago mi je i da je naš tim uradio sve što je bilo dogovoreno, i da sada možemo da okrenemo novu stranicu u našoj saradnji", rekao je Jen.
On je pozvao potpredsednicu Vlade da prilikom naredne posete NR Kini poseti sedište "Šandong" korporacije, što je potpredsednica Mihajlović prihvatila.
Potpredsednica Vlade je zameniku generalnog direktora korporacije "Šandong haj-spid" na kraju sastanka poklonila vezeni monogram, ručni rad žena sa sela izrađen u okviru inicijative "Uposlimo hiljadu žena u ruralnim područjima" koju je pokrenulo Koordinaciono telo za rodnu ravnopravnost, zajedno sa Etno-mrežom i NALED-om.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlovićeva zahvalila "Šandongu" na kvalitetnom autoputu "Miloš Veliki"

Izvor: Blic, 17.Avg.2019

Pred sutrašnje otvaranje deonice autoputa "Miloš Veliki" ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović zahvalila je rukovodstvu "Šandonga haj-spida" na ogromnom trudu, profesionalnosti i timskom radu tokom gradjenja ove saobraćajnice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.