Mihajlović i Berizo: Beogradski aerodrom biće najbolji u regionu

Izvor: B92, 31.Jul.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović i Berizo: Beogradski aerodrom biće najbolji u regionu

Beograd -- Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović razgovarala je sa novim generalnim direktorom Vansi erports Srbija Fransoom Berizom o ulaganjima u Aerodrom Nikola Tesla.

"Mi smo partneri u ovom poslu i u obostranom interesu je da ispunimo ciljeve definisane ugovorom, jer ovo je projekat od nacionalnog interesa za Srbiju i verujem da ćemo u godinama koje dolaze videti velike rezultate od koncesije Aerodroma 'Nikola Tesla'", rekla je Mihajlović.

"Ministarstvo je tu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da pruži svu neophodnu podršku kako bi se efikasno realizovali dogovoreni planovi kako bi se aerodrom još brže razvijao, a Srbija postala čvorište vazdušnog saobraćaja u regionu, rekla je ona. Francuska kompanija Vansi je preuzela upravljanje beogradskim aerodromom, na osnovu potpisanog ugovora o koncesiji na 25 godina", podseća Ministarstvo.

Berizo je istakao da kompanija Vansi poseduje ogromno iskustvo i znanje potrebno za unapređenje jednog aerodroma i da su tu da doprinesu daljem razvijanju beogradskog aerodroma. "Strateški ciljevi su nam isti, tu smo da učinimo aerodrom Nikola Tesla još operativnijim i vaša podrška nam je izuzetno značajna", rekao je Berizo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.