Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Dec.2021, 16:34

Mihajlović: U nove hidroelektrane u Srbiji planirano ulaganje veće od 10 milijardi evra

Ministarka rudarstva i energetike Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je prema investicionom planu, u projekete izgradnje novih srednjih i velikih hidroelektrana u Srbiji, predviđeno ulaganje veće od 10 milijardi evra, kako bi se obezbedila energetska bezbednost zemlje i u narednim decenijama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlovićeva u Kladovu

Izvor: Beta Video, 03.Dec.2021

BEOGRAD - Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, izjavila je u Kladovu da je ulaganje u nove elektroenergetske kapacitete jedan od stubova razvoja srpskog energetskog sistema, kao i da je neophodna izgradnja novih kapaciteta koji koriste obnovljive izvore. (pokrivalice) Beta/MRE

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.