Mihajlović: Poslednja deonica istočnog kraka Koridora 10 biće završena u novembru

Izvor: Beta, 21.Sep.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Poslednja deonica istočnog kraka Koridora 10 biće završena u novembru

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će poslednja deonica istočnog kraka Koridora 10 biti završena u novembru a da će rekonstrukcija i elektrifikacija pruge Niš-Dimitrovgrad, dela železničkog Кoridora 10, početi do kraja godine.Ona je u Dimitrovgradu, gde je prisustvovala obeležavanju Dana opštine, navela i da su u toku razgovori sa Bugarskom o formiranju jedne trake na graničnom prelazu za srpske i bugarske državljane."Vodimo razgovore sa našim prijateljima iz Bugarske kako bi formirali posebnu traku na graničnom prelazu izmedju dve države, za srpske i bugarske gradjane. Maksimalno ću se potruditi da to u skorije vreme završimo", navela je Zorana Mihajlović a prenelo Ministarstvo gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan opštine Dimitrovgrad: Vi ste dokaz da svi narodi Balkana mogu da žive zajedno

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Sep.2019

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorana Mihajlović posetila je danas Dimitrovgrad, povodom obeležavanja Dana opštine..Tom prilikom je na obnovljenom Trgu Zorana Đinđića velikom broju okupljenih građana poručila da mogu da budu ponosni...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.