Metro Cash & Carry Hrvatska među najboljim poslodavcima u Europi

Izvor: SEEbiz.eu, 26.Feb.2016, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metro Cash & Carry Hrvatska među najboljim poslodavcima u Europi

ZAGREB - Metro Cash & Carry Hrvatska dobitnik je certifikata Top Employer za najboljeg poslodavca u Europi i Hrvatskoj, izvijestili su iz tog trgovačkog lanca.

Certifikat je Metrou dodijelio Institut Top Employers u četvrtak u Amsterdamu, a Metro ga je dobio jer je ostvario najviše standarde izvrsnosti u uvjetima koje pruža svojim zaposlenicima. U usporedbi sa 717 tvrtki iz cijelog svijeta koje su sudjelovale u istraživanju, rezultati Metroa nadmašili su 61 posto certificiranih >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << kandidata, navodi se u priopćenju.

"Rezultati istraživanja instituta Top Employers pokazuju kako programi koje smo razvili zaposlenicima omogućuju razvoj i ostvarivanje potencijala. Nastavit ćemo raditi u smjeru koji je Metrou osigurao mjesto među najboljim poslodavcima u Europi", izjavila je direktorica Odjela ljudskih resursa i korporativnih komunikacija Metroa Cash & Carry Nela Bučević.

Istraživanje se sastoji od pitanja koja pokrivaju gotovo 600 procesa i programa tvrtke i detaljno analiziraju devet tematskih cjelina - strategiju razvoja talenata, upravljanje ljudskim resursima, proces zapošljavanja i uvođenja u posao, učenje i razvijanje, razvoj rukovodstva, upravljanje karijerom, povlastice i kompenzaciju te korporativnu kulturu. U osam tematskih cjelina Metro Cash & Carry Hrvatska ostvario je iznadprosječne rezultate.

Institut Top Employers sa sjedištem u Nizozemskoj od 1991. izdaje certifikat tvrtkama koje ostvaruju najviše standarde u uvjetima za svoje zaposlenike. Certifikat se temelji na analizi parametara koji ukazuju na uvjete koje poslodavac nudi zaposlenicima te na to kako osigurava kvalitetne inicijative za profesionalni i osobni razvoj zaposlenika.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.