Mali sutra potpisuje ugovore za dva zajma

Izvor: B92, 09.Maj.2021, 12:38

Mali sutra potpisuje ugovore za dva zajma

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastaće se sutra sa regionalnom direktorkom za Evroaziju Francuske agencije za razvoj (AFD) Sesil Kupri.

Nakon sastanka, planirano je potpisivanje ugovora za dva zajma: Programski zajam za javne politike za klimatske promene i Zajam za projekat modernizacije železničkog sektora u Srbiji primenom višefaznog programskog pristupa.

Ugovore će potpisati ministar finansija Siniša Mali sa ambasadorom Francuske u Srbiji Žan-Lujem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Falkonijem, regionalnom direktorkom za Evroaziju Francuske agencije za razvoj Sesil Kupri i regionalnom direktorkom Svetske banke za Zapadni Balkan Lindom Van Gelder.

Nakon potpisivanja planirane su izjave za medije, saopštila je vladina Služba za saradnju s medijima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U PLANU NOVI PROJEKTI Mali sutra potpisuje ugovore za dva zajma

Izvor: Blic, 09.Maj.2021

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastaće se sutra sa regionalnom direktorkom za Evroaziju Francuske agencije za razvoj (AFD) Sesil Kupri.

Nastavak na Blic...

Brnabić: Oko 235 miliona evra za zaštitu žživotne sredine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2021, 02:13

Ugovori o zajmu, koje su danas predstavnici Vlade Srbije potpisali sa predstavnicima Francuske agencije za razvoj (ADF) i Svetske Banke, vredni su oko 235 miliona evra i biće uloženi u projekte za zaštitu životne sredine i ekološku tranziciju Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Srbije potpisuje ugovor za dva zajma

Izvor: Capital.ba, 10.Maj.2021

BEOGRAD- Predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastaće se sutra sa regionalnom direktorkom za Evroaziju Francuske agencije za razvoj (AFD) Sesil Kupri. FOTO: Pixabay Nakon sastanka, planirano je potpisivanje ugovora za dva zajma: Programski zajam za javne politike za klimatske promene i...

Nastavak na Capital.ba...

Dva zajma Srbiji – 234,6 miliona evra za klimatske promene i železnicu

Izvor: N1 televizija, 10.Maj.2021

Predstavnici Vlade Srbije potpisali su ugovore o dva zajma, vredna 234,6 miliona evra, sa Francuskom agencijom za razvoj i Svetskom bankom. Reč je o programskom zajmu za razvojne politike za efikasnost javnog sektora i za zeleni oporavak u vrednosti od 132,6 miliona evra i o zajmu za projekat modernizacije...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.