Izvor: N1 televizija, 06.Avg.2021, 13:13

Mali: Samostalnim radnicima u kulturi uplaćeno po 90.000 dinara pomoći

Danas je isplaćena novčana pomoć u iznosu od po 90.000 dinara neto, kao i pripadajući doprinosi, za ukupno 777 samostalnih radnika u kulturi razvrstanih u osam udruženja kojima prošle godine nije isplaćena ta pomoć, potvrdio je ministar finansija Siniša Mali. Iz ministarstva je saopšteno da je za ovu vrstu pomoći izdvojeno oko 83,3 miliona dinara.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo: Danas isplata pomoći samostalnim radnicima u kulturi

Izvor: Danas, 06.Avg.2021

Ministarstvo kulture i informisanja saopštilo je da će novčana pomoć u iznosu od po 90.000 dinara neto, kao i pripadajući doprinosi, biti isplaćena danas za ukupno 777 samostalnih radnika u kulturi razvrstanih u osam udruženja kojima prošle godine nije isplaćena ta pomoć.

Nastavak na Danas...

Po 90.000 dinara radnicima u kulturi, ugostiteljima i autoprevoznicima novac do kraja meseca

Izvor: JužneVesti.com, 06.Avg.2021

Samostalnim stručnjacima, saradnicima i izvođačima iz različitih oblasti kulture danas je uplaćena novčana pomoć od 90.000 dinara, kaže ministar finansija Siniša Mali i dodaje da će 16. avgusta biti uplaćen novac i ugostiteljima. Krajem meseca finansijsku pomoć najavljuje i za autoprevoznike.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.