Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Okt.2021, 11:42

Mali: Rebalans budžeta jer su rezultati bolji od očekivanog

Poslanici Skupštine Srbije stavili su na dnevni red po hitnom postupku predlog rebalansa Budžeta za 2021. godinu. Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da se rebalans budžeta za 2021. godinu donosi po hitnom postupku zato što su rezultati u prvih devet meseci ove godine mnogo bolji od očekivanih i to za 182 milijarde dinara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslanici raspravljaju o rebalansu budžeta za 2021.

Izvor: RTS, 26.Okt.2021

Skupština Srbije razmatra predlog rebalansa republičkog budžeta za 2021. godinu. Ministar finansija Siniša Mali istakao je da se rebalans radi zbog dobrih finansijskih rezultata u prvih devet meseci kako bi se taj novac raspodelio na bolji standard građana, kao i dalja kapitalna ulaganja....

Nastavak na RTS...

MINISTAR MALI: Rebalans budžeta jer su rezultati bolji od očekivanog

Izvor: Kurir, 26.Okt.2021

Predsednik Skupštine Ivica Dačić najavio je da će se o rebalansu budžeta glasati danas, oko 18 časova

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.