Lidl raskrčio parcele, čeka se gradjevinska sezona

Izvor: Beta, 04.Jan.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lidl raskrčio parcele, čeka se gradjevinska sezona

BEOGRAD, 4. januara 2014. (Beta) - Nemački lanac marketa Lidl dobio je u Smederevu gradjevinsku i lokacijsku dozvolu, raskrčili su parcelu i čekaju gradjevinsku sezonu za početak gradnje, izjavila je u subotu gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović.

Ona je agenciji Beta rekla da je gradska uprava u "rekordno kratkom vremenu" obezdila dozvole i da će se za prvo vreme, u Lidlu biti zaposleno 25 radnika.

Lidl u Srbiji planira da istovremeno otvori 15 prodavnica u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Nišu, Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu, Valjevu i Smederevu.

Lidl je u više srpskih gradova kupio po nekoliko parcela da bi bolje pokrio prodajnu mrežu, a u Smederevu je kompanija kupila parcelu aprila 2013. u Industrijskoj zoni.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Smederevo: Lidl raskrčio parcele

Izvor: Akter, 04.Jan.2014

Nemački lanac marketa Lidl dobio je u Smederevu građevinsku i lokacijsku dozvolu, raskrčili su parcelu i čekaju građevinsku sezonu za početak gradnje

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.