Lidl otvara još četiri prodavnice u Srbiji 22. novembra

Izvor: N1 televizija, 15.Nov.2018, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lidl otvara još četiri prodavnice u Srbiji 22. novembra

Nove Lidl prodavnice u Vršcu, Kikindi, Inđiji i Jagodini počeće sa radom istovremeno, 22. novembra, u 8 časova ujutru, navodi se u saopštenju.

"Naš cilj je da ljudima širom Srbije ponudimo jednostavnu, bolju i povoljniju kupovinu, a ove četiri nove prodavnice doprinose da dođemo do potrošača u novim gradovima. Naišli smo na neverovatno interesovanje i dobili puno pozitivnih komentara, poput onih koji se odnose na svežinu peciva u našoj pekari, brz prolaz kroz kase >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ili prostran parking. Veliko interesovanje za Lidl brendove ukazuje da su domaći potrošači već upoznati sa našim asortimanom kroz kupovinu u Lidlu u drugim zemljama, ili da nam jednostavno veruju, zbog čega smo posebno ponosni", rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija, Martina Petrović, navodi se u saopštenju.

Nakon otvaranja koje sledi, mreža Lidl prodavnica u Srbiji će porasti na 23, a od sledeće godine očekuje se dalje širenje.

Kako se navodi, novootvorene Lidl prodavnice će, kao i one do sada otvorene, raditi svakoga dana u nedelji, od 08:00 do 22:00 časa.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.