LOTO DOBITAK: Nema sedmice, ali je jedna osoba dobila skoro TRI I PO MILIONA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2019, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOTO DOBITAK: Nema sedmice, ali je jedna osoba dobila skoro TRI I PO MILIONA!

Izvučeni su brojevi 2, 4, 21, 23, 26, 37 i 39

U večerašnjem izvlačenju igre na sreću loto nije izvučena sedmica, ali je zato jedna osoba dobila skoro tri i po miliona dinara jer je pogodila šest od sedam dobitnih brojeva.

i ova kombinacija je mogla doneti 35 miliona dinara. Umesto toga, jedan takmičar je "omašio" jedan broj i može se zadovoljiti sa deset puta manjom svotom.

Pored toga, nije bilo ni dobitaka u izvlačenju brojeva za loto plus >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i džoker.

Peticu je osvojilo 175 igrača i oni su dobili po 19.848,86 dinara, dok je četvorku pogodilo čak 3.529 igrača i oni su dobili po 800 dinara.

Podsetimo, početkom ove godine osvojena je sedmica vredna neverovatnih 6.05 miliona evra, a dobitni tiket uplaćen je u Subotici, dok je prethodna izvučena godinu dana ranije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.