Kriptovalute lete u nebo: Bitkoin premašio 7.200 evra

Izvor: B92, 16.Maj.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kriptovalute lete u nebo: Bitkoin premašio 7.200 evra

Njujork -- Cene kriptovaluta ponovo lete u nebo, a pravo ludilo izazvale su priče da bi I-bej mogao da uvede trgovanje digitalnim kovanicama.

Cene bitkoina premašile su 7.200 evra, a samo u jednoj nedelji ova valuta je dobila na vrednosti gotovo 2.000 evra.

Posetioci Konzenzusa, trodnevne konferencije posvećene kripovalutama, u organizaciji Koindeska, jednog od najvećih medija u svetu koji se bavi digitalnim novcem i blockchainom, imali su priliku da vide reklame >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << I-beja.

Veruje se da on planira da uđe u posao.

Prihvatanje kriptovaluta od trgovaca kao što je I-bej (eBay) bio bi veliki korak napred u identifikaciji kriptovaluta kao pune alternative evru i dolaru. Još nema zvaničnih saopštenja trgovaca o ovome, ali po mišljenju mnogih, samo je pitanje vremena kada će se to dogoditi.

Visok rast kriptovaluta iznenadio je i najveće poznavaoce, jer je situacija na tržištu daleko od ružičaste. Prošle nedelje hakerski napad smanjio je promet na najvećoj svetskoj kriptomenjačnici Binance.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

USKRSNUĆE KRIPTOVALUTA Hoće li se bitkoinom moći kupovati na eBayu?

Izvor: Blic, 17.Maj.2019, 11:21

Cene kriptovaluta ponovo lete u nebo, a pravo ludilo izazvale su spekulacije da bi jedan od najvećih online trgovaca eBay mogao uvesti trgovanje digitalnim kovanicama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.