Krediti za LAKŠI POČETAK nove školske godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krediti za LAKŠI POČETAK nove školske godine

Poštanska štedionica u susret đacima

Banka Poštanska štedionica u nameri da olakša predstojeće jesenje obaveze domaćinstava, kao što su opremanje đaka i studenata za početak nove školske godine, odobrava svojim korisnicima potrošački kredit za plaćanje školarine, kupovinu udžbenika i školskog pribora, bez troškova obrade kreditnog zahteva.

Minimalni iznos kredita je 10.000 dinara, a maksimalni 300.000 dinara, sa rokom otplate od šest, devet ili 12 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meseci. Nominalna kamatna stopa je fiksna i iznosi  6,99 odsto tokom celog perioda otplate kredita.

Ako klijent podigne kredit u iznosu od 100.000 dinara na 12 meseci mesečna rata biće 8.652,21 dinara. Efektivna kamatna stopa u tom slučaju iznosiće 7,69 odsto dok će ukupan iznos kredita sa kamatom koju klijent vraća Banci iznositi 103.826,55 dinara.

Proces odobrenja kredita je brz i jednostavan. Za odobrenje je potreban overen predračun prodavca za robu koja je predmet kreditiranja ili školske ustanove za plaćanje školarine ili studija.

Korisnicima Banke na raspolaganju su i drugi krediti iz ponude Banke o kojima više informacija mogu dobiti u svakoj od 179 ekspozitura širom Srbije. Informacije takođe mogu dobiti na sajtu www.posted.co.rs i pozivom kontakt centra na broj 011/2020-292.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.