Ko je dogovorio Ljig-Preljina? Oni pljačkaju Srbiju

Izvor: B92, 08.Jul.2018, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ko je dogovorio Ljig-Preljina? Oni pljačkaju Srbiju"

Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić kaže da optužbe da se Srbija pljačka ugovorima sa Kinezima bez tenderske procedure dolaze upravo od onih koji su opljačkali Srbiju.

Kako kaže, napadaju ga oni koji su radili bez ikakvih studija i projekata.

"Ko je dogovorio put Ljig-Preljina sa Azerbejdžanom na kredit i to direktno bez tendera? Ja ili neko drugi? Mi smo samo plaćali ono što su oni dogovorili. I zadovoljni smo što smo radili sa Azerbejžanom", primetio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Vučić.

Čudi se što tako nešto prigovaraju ljudi koji su u praksu uveli neraspisivanje tendera.

Podsetio je da je jedan od tih čovek koji ima bogatstvo od 25 miliona evra i to prijavljenih, a to nije sve što ima.

"Što ne pitate radnike ovde što nemaju toliko? I oni govore nekome što se u Srbiji radi i gradi da je to pljačka. Šta ćete, slegnete ramenima i gurate dalje i radite najbolje što možete za Srbiju", rekao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilšao je Teleoptik, i istakao da ova komapnija, ranije potpuno ugašena, sada ponovo živi.

"Radnici ovde rade za izuzetno male plate. Neću ja da vam kažem, vaši rukovodioci će vam reći za koji dan koliko povećanje plate će biti. Bićete nešto zadovoljniji", rekao je Vučić na konferenciji za novinare posle obilaska fabrike.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Optužuju me oni koji su OPLJAČKALI Srbiju i stekli milione: Pitajte radnike imaju li toliko

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2018

Predsednik kaže da ga napadaju oni koji su radili bez ikakvih studija i projekata..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, na pitanje kako komentariše optužbe da se Srbija pljačka ugovorima sa Kinezima bez tenderske procedure, da te optužbe dolaze upravo od onih koji su opljačkali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.