Kako se prijaviti za karticu Tri plus: Dovoljan je jedan odlazak u opštinu VIDEO

Izvor: B92, 16.Jun.2020, 18:09

Kako se prijaviti za karticu "Tri plus": Dovoljan je jedan odlazak u opštinu VIDEO

Beograd -- Svi roditelji koji imaju više od troje dece mogu ostvariti popuste u mnogim prodajnim objektima pomoću projekta Tri plus.

Šta je potrebno kako biste ostvarili ovaj popust?

Dovoljna je kartica koju ćete dobiti nakon što se prijavtite u nekoj opštini, a svaki objekat koji podržava ovakav način kupovine biće označen posebnom nalepnicom, kako bi roditelji mogli da znaju da li mogu da pazare u njemu uz određene pogodnosti.

"Projekat Tri plus >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od četvrtka je u Gradu Beogradu. Gradski čelnici su prepoznali uspeh i značaj našeg projekta. Sve majke sa troje i više dece mogu da se prijave u svojoj matičnoj opštini i kartica će stići i moći da bude preuzeta posle izvesnog vremena. U četvrtak počinjemo sa podelom kartica onima koji su se u prvih sedam dana prijavili. Potpisali smo ugovore sa privrednicima dobrog srca koji žele da odobre popuste", rekao je za TV Prvu Vladica Gavrilović iz projekta za decu "Tri plus".

On je naglasio da se za ovaj projekat mogu prijavljivati roditelji, ali i privrednici koji žele da učestvuju u akciji, te da je ovo znak da Srbija postaje kuća lepih vesti.

Za prvih nedelju dana prijavilo se preko 3.000 porodica, što je fantastično, s obzirom na to da je prijava moguća samo pre podne, od 7 do 15 časova.

Kada je reč o objektima u kojima se ove pogodnosti mogu koristiti, Gavrilović tvrdi da je to većina maloprodajnih objekata i objekata koji pružaju neke usluge.

Opširnije u video-prilogu:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.