Kako će izgledati Aerodrom Nikola Tesla? VIDEO

Izvor: B92, 18.Maj.2021, 12:28

Kako će izgledati Aerodrom "Nikola Tesla"? VIDEO

Generalni direktor Aerodroma "Nikola Tesla" Beograd, Fransoa Berizo izjavio je danas da se nada da će ovaj prestonički objekat biti neprepoznatljiv.

"Nadam se da niko neće prepoznati naš aerodrom - to je cilj", poručio je on na Vazduhoplovnom samitu jugoistočne Evrope u organizaciji Tango siksa.

Berizo je podsetio da su već promenili izgled unutrašnjosti, gde su modernizovani terminali, renovirana velika površina, napravljen novi šop... Kako to sve izgleda pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u posebnom tekstu.

"Želimo da nastavimo sa unapređenjem, radovi na izgradnji će biti završeni do kraja ove godine. To će povećati naše kapacitete - imaćemo veću zgrada, više čeking pultova, više komercijalnih sadržaja...", najavio je.

Ipak, za sve što je planirano, dodaje, trebaće malo više vremena, verovatno će biti potrebne još dve ili tri godine da ceo kompleks zasija u punom sjaju.

"Ponosni na partnerstvo sa Republikom Srbijom. Naš cilj je da iskoristimo celokupan potencijal, verujemo u Aerodrom 'Nikola Tesla'", istakao je.

Prema njegovim rečima, početak 2020. godine je bio sjajan za kompaniju i odjednom se dogodila pandemija.

"Preko noći smo morali da promenimo mnogo toga. Ali i dalje imamo istu veru, aerodrom i dalje ima isti potencijal. Ključno je da nikada nismo prestali da radimo, budućnost dolazi sa ili bez kovida", naveo je on.

Velika pažnja, kako je naglasio, posvećena je i ekologiji - pre svega u smanjenje trošenje vode, a u planu je i proizodnja energije putem solarnih izvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.