Izvor: Blic, 16.Mar.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVNIK PRED SUDOM Napadač se smeškao i gledao novinare pravo u oči i pokazao ZLOKOBAN SIMBOL PRSTIMA (FOTO)

Brenton Tarant koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio 49 vernika u dve džamije, pojavilo se u subotu na sudu u Novom Zelandu i nije pokazao nimalo kajanja, gledajući novinare s osmehom na licu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TERORISTA PRED SUDOM: Napadač sa Novog Zelanda se smeškao, gledao pravo u oči, a u kameru pokazao zlokoban simbol prstima (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Mar.2019

Tarant (28) pojavio se u Okružnom sudu u Krajstčerču gde je optužen za ubistvo. On se nije izjasnio o krivici, a sledeći put će se pojaviti pred sudom 5. aprila Brenton Tarant koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio 49 vernika u dve džamije, pojavilo se u subotu na sudu u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.