Hrvatski državljani uhapšni zbog pljačke biće proterani iz Srbije

Izvor: RTS, 17.Dec.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski državljani uhapšni zbog pljačke biće proterani iz Srbije

Trojica hrvatskih državljana, koji su uhapšena u subotu u Beogradu zbog pljačke kuće dva Kineza u Surčinu, danas su se nagodili sa tužilaštvom i biće proterani iz Srbije.
Oni su danas priznali krivicu i zaključili su sporazume o priznanju krivičnog dela teška krađa sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, koje treba da potvrdi sud, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

U pitanju su Tomas Rikardo Jovanović (19) , Gino Đurić (31) Marko Spaić (27).
Oni su tužilaštvu priznali dela i izbegli suđenje za uslovne kazne zatvora od godinu i po, sa rokom provere od pet godina.
Svima je izrečena i mera proterivanja stranca iz zemlje u trajanju od sedam godina, pa se očekuje da budu deportovani već večeras ili sutra ujutru.
Oni su priznali da su 10. decembra na Surčinskom putu opljačkali dve kuće na štetu Ji Aimei i Guo Jonga. Merdevinama su se popeli na garažu pa do prozora, pocepali komarnik, razvalili prozor i ušli u kuće.
Iz kuće Jia ukrali su nakit i kineske jene, a na potpuno isti način su opljačkali i kuću Gua i uzeli 700.000 dinara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvati uhapšeni u Beogradu zbog pljačke, biće protjerani iz Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Dec.2018

BEOGRAD - Trojica hrvatskih državljana, koji su uhapšena u subotu u Beogradu zbog pljačke kuće dva Kineza u Surčinu, danas su se nagodili sa tužilaštvom i biće protjerani iz Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.