Izvor: Blic, 29.Avg.2018, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE BIZNISMEN LJUBIŠA KRSTAJIĆ S JAMAJKE Vlasnik 26 hotela, zaposlio sina Ivice Todorića, hteo da razvija biznis u Dubrovniku i Crnoj Gori

Ljubiša Krstajić (59) ovih dana u žiži javnosti se našao zbog glamuroznog i romantičnog venčanja koje je trajalo tri dana na Jamajci sa Beograđankom Anom Popović (25), a koje je po navodima domaćih medija okupilo pola estrade. Izbor baš te daleke zemlje nije slučajan jer Krstajić ima višedecenijska iskustva u hotelijerstvu, osnivač je i suvlasnik Karizma Hotela i Rezorta, koji broji 26 hotela u Latinskoj Americi, Karibima i Evropi, a pet su u fazi izgradnje i razvijanja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.